Algemene voorwaarden WOOD YUBI

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van WOOD YUBI . Afwijkingen zijn alleen geldig als deze schriftelijk zijn overeengekomen en bevestigd. Door te registreren of te bestellen accepteert u de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van WOOD YUBI.

Wij verzoeken u vriendelijk de hierna volgende samenvatting van onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. De volledige algemene voorwaarden kunt u via deze link  ook downloaden als PDF bestand. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze website www.woodyubi.nl kunnen leiden tot wijzigingen in onze algemene voorwaarden. Het is daarom raadzaam om deze te raadplegen voordat u een overeenkomst met ons aangaat.

Houten geboortekaartjes op maat

De houten geboortekaartjes die wij leveren worden volgens uw specificatie geproduceerd en zijn duidelijk op uw persoonlijke behoeften afgestemd . Om deze redenen is er helaas geen wettelijk herroepingrecht van toepassing!

Gebreken kunnen door WOOD YUBI alleen erkend worden, als ze betrekking hebben op technische gebreken aan de geleverde producten. Klachten die te maken hebben met de smaak van de klant of klachten vanwege de variaties in het product door de eigenschappen van hout, dat een natuurproduct is worden niet als gebreken beschouwd.

Identiteit van de ondernemer

WOOD YUBI

Kees van Dongenlaan 28

3161 Dl Rhoon

Bezoekadres

F. van de Poest Clementlaan 53

3171 EB POORTUGAAL

KVK: 66626803
BTW nr. NL154090372B01
TELEFOON: 061842676, Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00

Email: Info@woodyubi.nl
Bank NL57 KNAB 0255 4487 67

Levering

De leveringstermijnen en verzenddagen die worden overeengekomen zijn zuiver indicatief, maar wel representatief voor de levertijden. Zij kunnen in geen enkel geval de reden zijn voor een schadevergoeding, een nietigverklaring van een bestelling of enig andere vorm van schadevergoeding.

Klachten

Indien ons product een verwijtbaar gebrek heeft dan bieden wij een ‘Niet goed, geld terug’ garantie. Stuur niet ongevraagd de bestelling retour, maar neem eerst contact op met de klantenservice via klantenservice@woodyubi.nl