Geboortekaartje ontwerpen en geven

Is er binnenkort heuglijk nieuws over een nieuwe baby, ga dan direct aan de slag om een geboortekaartje te ontwerpen. Maak het persoonlijk en uniek, waardoor je écht opvalt tussen alle andere felicitaties. Bij Woodyubi vind je verschillende typen kaartjes om alvast wat inspiratie op te doen. Wat is er leuker dan het kaartje naar eigen design te maken, een originele boodschap vorm te geven en deze direct te versturen naar de kersverse ouders? Maak kennis met de vele mogelijkheden om op een verrassende manier een geboortekaartje aan te bieden.

Zelf geboortekaartje ontwerpen

Een geboortekaartje hoeft niet standaard te zijn. Sterker nog, het is hét moment om echt te laten zien dat je hebt gedacht aan de mensen die de kaart ontvangen. Het personaliseren van een kaartje en geboortekaartjes ontwerpen is niet lastig. Laat je inspireren door anderen of laat jouw wensen op papier zetten voor een prachtig resultaat. Kies het formaat, de binnenzijde van de kaart en zelfs de envelop om deze mee te versturen om een optimale indruk te maken. Niet de bekende gedichtjes of spreuken op het geboortekaartje, maar een unieke en eigenzinnige tekst. Daarmee verras je de ouders op een speciale manier.

Laten ontwerpen

Overigens is het ook mogelijk geboortekaartjes te laten ontwerpen. Geef simpelweg je wensen door en de specialisten van Woodyubi gaan voor je aan de slag. Wij zorgen voor het meest stijlvolle kaartje met de juiste teksten en afwerking. Er zijn tientallen ontwerpen beschikbaar, dus jij kan helemaal je eigen stijl laten terugkomen in het uiteindelijke resultaat. Geboortekaartjes laten ontwerpen gebeurt steeds vaker. Waarom zou je niet gebruikmaken van de leukste mogelijkheden? Geboortekaartjes ontwerpen doe je hier; zelf óf met een beetje hulp. Maak een onuitwisbare indruk op de ouders en feliciteer ze op jouw manier door een eigen geboortekaartje te ontwerpen.