Beste aanstaande moeders en vaders,

Gefeliciteerd met jullie aanstaande gezinsuitbreiding! Als specialisten in het maken van houten geboortekaartjes willen wij jullie graag helpen om deze bijzondere gebeurtenis op een unieke en persoonlijke manier aan te kondigen.

Onze geboortekaartjes zijn gemaakt van hout en kunnen worden gegraveerd of bedrukt met jullie gewenste ontwerp. Naast hout, kunnen we ook leer en kunstglas (acrylaat) verwerken in de kaartjes voor een extra en bijzondere uitstraling.

Geboortekaartjes op maat

Op onze website tonen we een beperkt aantal voorbeelden van geboortekaartjes, maar dit is slechts een startpunt. We maken namelijk op basis van jullie ideeën en wensen exclusieve kaartjes. Hierbij maken we kaartjes in de vorm van een traditioneel plat kaartje, maar ook in de vorm van een label, bijvoorbeeld een houten of lederen label. We snijden het hout soms ook uit, zodat het een pop-up effect krijgt en het kaartje een 3D-look heeft.

Gratis Proefdruk

We nemen alle ontwerpkosten voor onze rekening en kennen geen minimum afname of verplichtingen. Voordat we de kaartjes maken, sturen we jullie eerst per e-mail het ontwerp toe, waar jullie opmerkingen op mogen geven. We blijven aanpassingen maken totdat het ontwerp helemaal naar jullie wens is. Vervolgens sturen we jullie een proefkaartje, ook weer zonder kosten of verplichtingen.

Binnen 3 werkdagen

Als jullie tevreden zijn met het proefkaartje, is het wachten op de geboorte. Zodra we de definitieve geboortegegevens ontvangen, maken wij de kaartjes binnen 3 werkdagen. Zo kunnen jullie snel jullie familie en vrienden op de hoogte brengen van jullie prachtige nieuwe gezinslid.

We hopen dat we jullie kunnen helpen bij het creëren van een bijzondere aankondiging van jullie kindje en kijken uit naar jullie reactie!

Geboortekaartje tekst

Ook de tekst in een geboortekaartje belangrijk, bij een houten geboortekaartje wordt gratis een tekstkaartje opgemaakt en geleverd waar alle teksten op kunnen.

Naar onze kaartjes

Houten geboortekaartjes
Houten geboortekaartjes met Vilt
Houten geboortekaartjes met Vilt
Houten geboortekaartjes met label
Geboortekaartje met leer
Geboortekaartjes met Leer
Unieke geboortekaartjes van Acrylaat
Bedrukte houten geboortekaartjes
Bedrukte houten geboortekaartjes

FAQ

Werkwijze houten geboortekaartjes bestellen

Je besluit een geboortekaartje bij WOOD YUBI te bestellen, wat wij erg leuk vinden, maar wat moet je allemaal weten en hoe gaat dit in zijn werk!
Misschien eerst wat uitleg over het ontwerp. Veel al onze kaartjes zijn parallax, kleine onderdeeltjes die achter elkaar geplaatst worden in een standaard. De kaarten worden in 1 pakket naar een huisadres verzonden.
Het beste is om je geboortekaartje ruim van te voren te bespreken. Samen hebben wij dan voldoende tijd om het geboortekaartje helemaal naar je wens te maken en het verplicht tot niets

Proefdruk ?

Stuur ons een mail info@woodyubi.nl  met hierin de keus van het geboortekaartje uit onze collectie
Staat er geen ontwerp tussen wat naar wens is? Geen probleem stuur ons een mail met jullie wensen.
Tijdelijk ontwerpen wij gratis een  geboortekaartje op maat.
Wij versturen een PDF bestand van het geboortekaartje tot het kaartje helemaal 100% naar wens is

Bestelling na de geboorte ?

Jullie kindje is geboren en dat willen graag zo snel mogelijk weten.
Stuur ons een email naar info@woodyubi.nl en vermeld de informatie, zoals afgesproken, die jullie op het kaartje willen.
Wij versturen altijd nog een PDF-bestand (binnen 1 werkdag na ontvangst email) met de juiste gegevens.
Als wij akkoord krijgen van op de kaart, mailen wij direct een link naar onze website waar de bestelling geplaatst en betaald kan worden
Zodra wij deze order binnen krijgen beginnen we met het productieproces
Wij kunnen de kaarten binnen 4  werkdagen versturen
Alle kaarten, inclusief enveloppe worden naar een huis adres verstuurd (geen verzendkosten bovenn een orderbedrag van Euro 50 )
Je hebt alle kaartjes ontvangen en komt erachter dat je toch nog wat tekort komt, geen probleem! Mail ons het aantal kaartjes dat je wilt nabestellen, verzendkosten worden wel opnieuw in rekening gebracht.

Enveloppen eerder ontvangen ?

Wil je de enveloppen eerder ontvangen? Dit is geen probleem, wij vragen alleen eenmalig Euro 3,95 verzendkosten.

Wat is de levertijd ?

Wij maken de kaartjes binnen 3 werkdagen.

Kan ik zelf een geboortekaartje ontwerpen

ja natuurlijk kan dat, wij kunnen jouw ontwerp gebruiken of onze ontwerpen kunnen je gratis helpen om jouw droomkaartje te maken.