Op zoek naar dat ene lieve , hippe geboortekaartje of naar dat stoere kaartje? Duizenden geboortekaartjes worden in alle vormen en maten aangeboden waardoor het zoeken naar een speld in een hooiberg is.

Geboortekaartje maken

Zonder extra kosten maken wij jouw ideale geboortekaartje helemaal op maat. Met jouw idee of schets gaan onze ontwerpers aan de slag. Samen maken wij dat ene geboorte kaartje waar je van droomt.

Wij maken je geboortekaartje van papier, karton, hout, kurk, acrylaat (kunststof glas) of leer. Natuurlijk zijn combinaties ook mogelijk zoals de populaire combinatie van hout en leer.

Geboortekaartje

Geboortekaartje maken

Zonder extra kosten maken wij jouw ideale kaartje helemaal op maat. Met jouw idee of schets gaan onze ontwerpers aan de slag. Samen maken wij dat ene geboortekaartje waar je van droomt.

Wij maken je geboortekaartje van papier, karton, hout, kurk, acrylaat (kunststof glas) of leer. Natuurlijk zijn er ook combinaties mogelijk zoals de populaire combinatie van hout en leer.

Geboortekaartje tekst

Ook de tekst in een geboortekaartje belangrijk, bij een houten geboortekaartje wordt gratis een tekstkaartje opgemaakt en geleverd waar alle teksten op kunnen.