Geboortetegel online ontwerpen

Een geboortetegel is het ideale geschenk voor de kersverse ouders van een baby. Deze tegels kunnen worden voorzien van alle gewenste elementen, zoals een leuke foto of de naam van het kind. Je kiest alles zelf, zoals het design en de formaten. Een geboorte tegel is een steeds vaker gekozen cadeau om weg te geven bij een kraambezoek. Het is een originele manier om de ouders ieder tastbaars te geven. Is één van je vrienden of een familielid net de trotse ouder geworden van een kind? Kies dan voor dit unieke geschenk en maak je keuze uit tientallen leuke geboortetegels.

Een geboortetegel cadeau doen

Het geven van een geschikt cadeau tijdens een kraambezoek is niet altijd even makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat je origineel voor de dag komt en aan wat voor type cadeaus hebben de ouders voor langere tijd plezier? Een geboorte tegel is daarvoor een goede optie. Deze kun je helemaal zelf maken en daarmee naar wens personaliseren. De tegels worden bij Woodyubi op maat gemaakt en deze voldoen aan al jouw wensen. Een leuke foto, fraai design, originele tekst of simpelweg de naam van de pasgeboren baby; het zijn de mogelijkheden voor een geboortetegel.

Tegels bedrukken

Een geboortetegel kan je overal in huis ophangen. Het is een leuke attentie voor de ouders en tegelijk een cadeau waar ze langere tijd van kunnen genieten. De tegeltjes worden gedrukt en direct naar je toe gestuurd. Zo heb je jouw cadeau voor het aanstaande kraambezoek op tijd in huis en zorg jij voor een origineel presentje. Een tegel wordt vaak opgehangen aan de muur, dus deze worden in principe standaard met een muurhanger geleverd. De afwerking van de geboortetegel is hoogwaardig voor het optimale resultaat. Een tegel die er mag wezen en een leuk cadeau om weg te geven aan de ouders van een nieuw wondertje. Jouw perfecte kraamcadeau.