Hippe geboortekaartjes

Op zoek naar een leuk hip geboortekaartje ? Hier vindt je hippe geboortekaartjes precies zoals jij ze wilt omdat wij ze ontwerpen volgens jouw wensen. Jouw idee is voor ons voldoende daarmee gaan onze tekenaars aan de slag en samen maken wij het leukste hippe geboortekaartje.

Hippe geboortekaartjes en de materialen

Bij een Hip geboortekaartje horen ook materialen die hip en modern zijn. Daarom kan je bij ons kiezen uit papier, karton, hout, vilt, leer of Acrylaat.

Hout

Meestal gebruiken wij Berken triplex 3 of 6 mm maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Wij kunnen bijna alle houtsoorten leveren. Eiken, olijfhout, beuken teveel om op te noemen. Neem voor speciale wensen voor je geboortekaartje contact met ons op

Leer

Geboortekaartjes met leer

Leer geeft een apart en stoere uitstraling aan een geboortekaartje, Vaak worden hout en leer gecombineerd tot een hip label geboortekaartje. Wij leveren leer in de kleuren

  • Zwart
  • Bruin
  • Blauw
  • Roze

Op aanvraag zijn andere kleuren leverbaar.

Acrylaat

Acrylaat

Acrylaat is een kunststof die in veel verschillende soorten en kleuren leverbaar is. De transparante versie is helderder dan glas en gravures zien er schitterend uit. Op een foto en een beeldscherm is dat lastig te zien. Zodra onze klanten een proefdruk in handen hebben krijgen we altijd hele positieve reacties.

Van alle Acrylaat kleuren die gebruikt kunnen worden voor hippe geboortekaartjes vinden wij de “Sweet Pastel serie” de mooiste.

Een gratis proefstukje zien of een compleet proefkaartje ? Mail ons en wij regelen het.

Onze klanten aan het woord

Als je in ons klanten beoordelingssysteem van webwinkelkeur kijkt dan staat daar deze beoordeling voor een Hip en volledig op maat gemaakt geboortekaartje.

Geboortekaartje,

Opzoek naar het perfecte geboorte kaartje.
Prachtig ontwerp ontvangen, super snelle levering en bij vragen hoefde ik niet lang te wachten op een reactie.

Al met al super tevreden en allemaal maar positieve reacties hoe mooi het kaartje is geworden!

Aanrader. Bedankt!!

Manon