Houten snijplank online kopen  

Ben je op zoek naar een authentieke houten snijplank? Deze functionele houtplank is stevig, van de hoogste kwaliteit en buitengewoon functioneel. Houten snijplanken kunt u volop gebruiken in de keuken, want deze gaan tot in de lengte van jaren mee. Vooral de snijplank van beukenhout is steeds vaker te vinden in de keuken. Deze heeft niet alleen een diverse functie, maar het uiterlijk en de solide kwaliteit van deze houten snijplanken zijn onomstotelijk. Een snijplank is, evenals het bestek en een flesopener, onmisbaar als onderdeel van het keukengerei. Kies uit diverse snijplanken tegen de scherpste prijzen bij Woodyubi.

Stevige houten snijplank

Houten snijplanken zijn zeer gewild binnen het huishouden. Dit komt omdat hout een natuurlijk product is, waardoor bijvoorbeeld een mes niet zal beschadigen bij intensief gebruik. Bij een glazen of stenen ondergrond zullen de messen naar verloop van tijd wel aan kwaliteit inboeten. Klein nadeel van de houten snijplanken is dat deze wel krassen kunnen gaan vertonen, maar de toplaag blijft vaak van de authentieke kwaliteit. Een houten snijplank is verkrijgbaar in diverse diktes, maar altijd van dezelfde hoge kwaliteit. De prijs van dit type snijplanken is afhankelijk van de houtsoort. Een snijplank van berkenhout is enorm duurzaam en gaat jaren mee, hetgeen je ook terugziet in de prijs. Bij Woodyubi kies je uit verschillende prijsklassen en varianten van een hoge kwaliteit voor intensief gebruik.

Houten snijplanken onderhouden

Bij een snijplank van hout is het essentieel om deze goed te onderhouden. Mogelijk gebruikt u de snijplank voor het bereiden van vlees, maar ook groente of fruit. Dit kan zorgen voor kruisbesmetting en de vaatwasser is niet altijd even krachtig tegen ontsmetten. Een houten snijplank is evenwel zeer geschikt om met de hand schoon te maken, zoals met een sponsje. Kies voor een snijplank van beuken, bamboe of olijfhout. Hoogwaardige snijplanken met een lange levensduur.