Rotterdam is ook tijdens de Kerst een geweldige stad, met prachtige kerstversieringen, gezellige kerstmarkten gezellige Cafes, het bekende centum, oude haven en nog veel meer. Vergeet niet om onze warme kerstrui mee te nemen, ontworpen en gemaakt in Rotterdam!

Wat is er te doen met de Kerst Rotterdam 2022 ?

Waar kan je met de Kerst en Oudejaarsavond in Rotterdam heen met je Kersttrui ?

Met de kerst voor kinderen

Even van de leukste evenementen voor kinderen met de Kerst is ongetwijfeld Kerstcircus Ahoy,

Komt dat zien! Komt dat zien! Kerstcircus Ahoy, een klassiek circus voor jong en oud met spectaculaire en verrassende acts!
Dit jaar extra feestelijk, want Kerstcircus Ahoy viert haar 50e verjaardag. Vele circusartiesten schitteren in de Rotterdamse circus arena om jou een onvergetelijke show te presenteren en je feestdagen compleet te maken.

Van 25 december 2022 t/m 1 januari 2023 zijn er bijna elke dag twee circusshows, om 11.30 en 15.30 uur. Je vindt alle circusvoorstellingen. Wij maken ook een kersttrui die helemaal volgens jouw wens is.

De vrolijk verrasende kerstshow 2+

26 december 11:00-12:00 TR Schouwburg, de kleine zaal

Prinses Anna zingt de mooiste liedjes en gaat naar een kerstfeest. 

Prinses Anna doet niets liever dan zingen. Zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen. Toen zij zes jaar was, is haar vader op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet. Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is. Meer informatie >>