Wijnglas graveren met een persoonlijk ontwerp

Door een wijnglas te graveren geef je een persoonlijke touch aan het glaswerk. Leuk om voor jezelf te maken of om weg te geven aan een vriend of familielid. Je kunt het glas voorzien van een naam, logo of leuke uitspraak. Wijnglazen graveren is steeds bekender en er zijn tal van mogelijkheden! Kies het gewenste type wijnglas en geef aan welke voorkeuren je hebt voor het graveren van het glas. Zijn je ouders dol op wijn of wil je een pasgetrouwd stel verrassen met een uniek glas? Dan kun jij een wijnglas laten graveren voor het perfecte cadeau.

Wijnglas graveren in diverse varianten

Bij Woodyubi kunnen we alles met betrekking tot het graveren van wijnglazen. We beschikken over een ruim assortiment van chique of stijlvolle glazen, waarop jouw persoonlijke wens of naam kan worden afgebeeld. Met dit perfecte cadeau om te geven verras je de ontvanger en biedt hem of haar jarenlang drinkplezier. Drinken uit een wijnglas met een persoonlijke boodschap verhoogt de waarde van het glas aanzienlijk. Het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven aan je vriend, familie of partner. Wat ook je voorkeur is om het wijnglas te laten graveren, bij ons kan je het laten uitvoeren.

Tekst, logo of foto laten graveren

Wijnglazen graveren is mogelijk in diverse manieren. Wil je een tekst, logo of foto laten terugkomen op het glas? Deze kan je online uploaden en het geheel wordt één op één op het glas gegraveerd. Veel mensen kiezen voor een tekst of logo, dan wel een combinatie van beide. Leuk om je moeder mee te verrassen of interessant om als origineel cadeau te geven op een trouwfeest. Hiermee geef je excentrieke waarde aan je cadeau. Maar je hoeft het natuurlijk niet weg te geven. Ook wanneer je zelf een wijnglas wilt graveren, is dit bij Woodyubi natuurlijk mogelijk.