de Wolf T-Shirt 2

(1 klantbeoordeling)

29,95

de Wolf

  • Zwart T-Shirt
  • Gebruik je verstand
  • Rood/witte opdruk
Artikelnummer: 8720153629829 Categorie:

Beschrijving

John de Wolf

Na het recente incident tijdens de KNVB Bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax, waarin we helaas geconfronteerd werden met onsportief gedrag van enkele individuen, is het belangrijk om als één legioen op te staan en te laten zien waar Feyenoord echt voor staat. Dit T-shirt past daar helemaal bij!

Als voormalig Feyenoord-speler en assistent trainer van onze club, staat John de Wolf bekend om zijn sportieve en strijdlustige instelling. Hij heeft altijd de nadruk gelegd op respect voor de tegenstander en het tonen van waardigheid, zowel op als buiten het veld. Met dit T-shirt kunnen we zijn boodschap van respect en fatsoen omarmen en laten zien dat ons legioen eenheid en positiviteit uitstraalt. Dit shirt is een symbool van onze ware liefde voor Feyenoord en een statement tegen onsportief gedrag. Het herinnert ons eraan dat we onze club moeten steunen met passie en toewijding, altijd met respect voor de tegenstander en in overeenstemming met de waarden van Feyenoord.

Verstand gebruiken

Het is een aansporing dat we ons verstand moeten gebruiken en ons moeten gedragen op een manier die bij onze club en gemeenschap past. Laten we samen als één legioen achter Feyenoord gaan staan  Laten we het goede voorbeeld geven en onze club steunen op een manier die John de Wolf en alle andere Feyenoord-legendes trots zou maken. Draag het dit T-shirt met trots en toon je respect voor onze club, onze tegenstanders en voor elkaar als supporters.

Feyenoord-spirit

Laten we samen de ware Feyenoord-spirit tonen en han in hand  onze liefde voor de club tonen. Bestel nu het  T-shirt en draag het met trots als een symbool van sportiviteit en respect tijdens de komende wedstrijden en daarbuiten. Laten we samen een positieve en inspirerende boodschap uitdragen.

Extra informatie

Formaat

2XL, 3XL, L, m, S, XL

1 beoordeling voor de Wolf T-Shirt 2

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “de Wolf T-Shirt 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *