Bedrukte Theekist skyline Rotterdam klein

17,95

Bedrukte Theekist skyline Rotterdam klein

  • l x b x h: 21 cm x 16 cm x 7,1 cm
  • Theekist 6-vaks grenen
  • Skyline van Rotterdam en tekst bedrukt in kleur
Artikelnummer: Bedrukte Theekist skyline Rotterdam klein Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bedrukte Theekist skyline Rotterdam klein

Op zoek naar een manier om je thee op z’n Rotterdams te drinken? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Onze prachtige theekisten met opdruk zijn ontworpen om jouw favoriete thee op een stijlvolle manier te bewaren en te presenteren.  Onze theedozen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel. Ze houden je thee vers en beschermen  tegen licht en lucht, zodat je altijd kan genieten van de volle smaak en geur van je thee. Onze theedozen zijn ook een perfect cadeau voor jezelf of voor vrienden. Wij kunnen de theekosten gratis personaliseren door een persoonlijk tekst aan de afbeelding to te voegen. We doen dot gratis voor je.

Voeg een persoonlijke touch toe door een opdruk naar keuze, wij kunnen ook fotos op de deksel van de wijnkist drukken. Onze theedozen zijn de perfecte combinatie van stijl en praktijk, en zullen het teeh drinken gewoon een extra tintje geven. Bestel nu jouw favoriete theedoos !

  • Houten theedoos 6-vaks grenen
  • Bedrukt met de skyline van Rotterdam en de tekst krijg de Theefus, of een tekst naar jouw keuze.
  • l x b x h: 21 cm x 16 cm x 7,1 cm
  • Andere teksten op aanvraag mogelijk

Omdat de Theekist van hout is kan deze beter de vochtigheid reguleren dan een theeblik wat beter is voor de houdbaarheid van de thee.

Bedrukte Theekist RotterdamBedrukte Theekist RotterdamBedrukte Theekist Rotterdam

Hoe werkt het bedrukken ?

Wij maken gebruik van een speciale pers waarmee wij met de hand bedrukken. Wij kunnen ook in de kleur wit drukken of een witte ondergrond voor helderder kleuren aanbrengen. . U krijgt altijd eerst een grafisch ontwerp via de email als u kiest voor een persoonlijk ontwerp. Bij grotere oplages krijgt u van ons een gratis proefdruk of een gratis gravure

Wordt mijn unieke cadeau snel bezorgd?

Wij werken samen met professionele bezorgers zoals Post.nl deze bedrijven staan voor een snelle en veilige levering. Bij grote aantallen of als het echt een spoed order is dan bezorgen wij zelf uw kostbare geschenk of schakelen wij een betrouwbare koerier is. Ook voor Internationale leveringen bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt van ons altijd een email wanneer uw order verzonden wordt en u krijgt en track- en trace code zodat u constant op de hoogte bent waar uw zending is. Wij maken uw gepersonaliseerde wijnkist in het algemeen binnen 3 werkdagen, snellere levertijden zijn in overleg mogelijk.

De Japanse thee ceremonie

De Japanse thee traditie is een belangrijk onderdeel van de Japanse cultuur en gaat terug tot de negende eeuw. Het is een complexe en formele traditie die nauw verweven is met de Japanse geschiedenis, kunst, religie en filosofie.

Japanse thee wordt meestal geserveerd als matcha, een fijn verpulverde groene thee, die met een bamboestokje wordt geroerd tot een dikke, schuimende drank. De thee-ceremonie, die bekend staat als “chanoyu,” is een zen-achtige ervaring die gericht is op mindfulness en concentratie. Tijdens de ceremonie wordt matcha geserveerd in eenvoudige, witte kommen en gedronken uit bamboekopjes, en worden soms ook kunstvoorwerpen, zoals bloemstukken, gebruikt om de sfeer van de ceremonie te versterken.

Wabi Sabi

De Japanse thee-traditie is ook verbonden met de filosofie van wabi-sabi, die de schoonheid van imperfectie en vergankelijkheid benadrukt. Dit uit zich in de minimale en eenvoudige decoratie van de thee-ceremonie, die gericht is op het creëren van een rustige en verfijnde sfeer.

Tot slot is de Japanse thee-traditie een belangrijk sociaal ritueel en wordt vaak gebruikt om gastvrijheid te tonen aan gasten. Het is een belangrijke manier om te ontspannen, te socialiseren en te waarderen, en blijft een belangrijk aspect van de Japanse cultuur en traditie.

Liever alleen de Skyline van Rotterdam? Klik hier>>>>

Meer informatie aanvragen of graag een persoonlijke afbeelding of tekst op de theekist ?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op.


    Aanvullende wensen? Mail ons hier voor de mogelijkheden.